zondag 8 november 2015

Taco time!

Meneer de koelkast vertelde mij dat hij nog wat waterkers, courgette, paprika, een half uitje, avocado en citroensap heeft. Verder heb ik nog wat knoflook, cherry tomaatjes en bruine bonen staan. YES DAT WORDT TACO'S, is het eerste wat ik dacht. Iedereen houd wel van taco's, and so do I! Ik ben er gelijk op uit gegaan om taco shell's te halen en wat kippendijtjes. 
And then the magic can happen! 

(Vergeef me voor de foto, ik had zoveel honger dat ik er al een hap van genomen had.)

Snij de kippendijen in gewenste stukjes/grote en dan kunnen ze in een warme pan met wat olijfolie. Kruiden? Natuurlijk, even kijken wat ik heb... Smoked paprika poeder en gemalen komijn. Doe me die maar, zoveel je wil! 
Courgette en paprika kunnen gesneden worden en toegevoegd worden aan de kip in de pan. Dit alles lekker laten garen! Ondertussen maakt je guacamole. Dit weet iedereen wel te maken toch? En ook de taco shell's kunnen even in de oven gedaan worden. 
De bruine bonen kunnen aan het kippenmengels toegevoegd worden, wel de bonen eerst afspoelen. Dit dan even mee laten baken.
Nu de waterkers nog. Hier hoef je niks speciaals mee te doen. Ik heb er wat citroensap overheen gedaan. Wat je zelf lekker vind.

Alles is nu klaar. Opmaken die handel en genieten maaaar! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten