woensdag 2 december 2015

Zelfgemaakt fruitsap!

Ik heb altijd al een afkeer gehad tegen frisdrank. Waarom zo zoet? Waarom moet er zoveel rotzooi in? Waarom, waarom, waarom.. Fruitsappen ging nog wel, maar soms zijn die ook niet te pruimen. Zoveel onnodig toegevoegde ingrediënten waarvan soms dacht: 'Wtf is dit überhaupt?' Ik ga hiermee stoppen dacht ik op een gegeven moment. Al die sapjes kunnen nergens goed voor zijn.. Toen ben ik overgestapt op water met citroen of limoensap, een komkommertje erin en ga zo maar door. Tot ik op een dag het pareltje de Citruszinger tegen kwam. Ik was opslag verliefd! Je kan er heerlijke en gezonde water sapjes mee maken. Mijn favoriet is sinaasappel met koriander ❤️


In de Citruszinger zit een extra onderkant die je eraf kan halen. In dit gedeelte zit een citruspers. Je doet de fles ondersteboven en de citrusvruchten kunnen geperst worden! En in de onderkant, het onderste stuk fles, of hoe je het ook wil noemen, daar kan je andere ingrediënten aan toevoegen. Top uitvinding. Heerlijke sapjes kan je ermee maken. Hier een aantal die ik lekker vind:

- Sinasappel met koriander
- Citroen of limoen met komkommer en munt
- Aardbeien met citroensap 
- Frozen bosbessen
- Appel en een kaneelstokje 
- Komkommer en citroen
- Citroen of limoen 
- Aardbei en munt 
- Selderij 
- Ananas 
- Citroen, gember en munt

Je kan het zo gek niet verzinnen. Alles van fruit, kruiden of groente wat een smaak af geeft als je het in water doet kan je gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten