100 gram havermout + een beetje voor boven op de cupcakes
2 eieren
1 banaan
1 1/2 theelepel bakpoeder
1 zakje vanilla suiker
1 eetlepel honing
Je begint met het malen van de havermout. Malen totdat het meel is. VoilĂ , je hebt havermeel gemaakt!
Ook mix je de banaan tot een glad papje en voeg die toe aan het havermeel. Dan kan alles eraan toegevoegd worden en bij elkaar gemixed worden. Dit kan je gewoon doen met een lepel of silicone spatel. Als je de cupcake wat zoeter wil hebben kan je een extra lepel honing toevoegen of meer vanilla suiker. Ik heb het zo gedaan omdat ik aan het eind er wat overheen wilde doen. Wat honing, pindakaassausje, opgewarmde ham of chocolade saus. Anders werd het in totaal te zoet.
Dan kan het in cupcakes vormpjes gedaan worden en kan je er nog wat havervolken op doen. Dan kan het voor 15/20 minuten in een oven van 180 graden. Even prikken of ze gaat zijn uiteraard, ander moete ze iets langer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten