maandag 8 februari 2016

Hotspot: Tante Nel

Heb je trek in junkfood? Heb je goed katervoer nodig? Je kan kiezen voor de Mac of de Turk voor een kapsalon. Of je kan ook gewoon kiezen voor kwaliteit. Dat is wat ik altijd doe. En ditmaal bij Tante Nel op de Pannenkoekenstraat in Rotterdam. Al had ik zo'n goeie kater dat ik geen hap door m'n keel kreeg, een milkshake kon nog wel. De kokos smaak. Hij was erg lekker en toen ik de deur uit stapte was ik volledig kater vrij. Door een milkshake? Ja, echt! Of ze er magisch spul in gegooid hadden. Haha.


Maar je komt er natuurlijk niet alleen als je een kater hebt. 
Toen Tante Nel net in de pannenkoekenstraat gevestigd was ben ik er langs geweest om een kijkje te nemen en heb ik een grote bak friet met stoofvlees naar binnen gewerkt. Mijn god, ik was weer een blij meisje!
Wat ik zo leuk vind aan deze snackbar is dat er een bar aan zit waar je een lekker drankje kan nuttigen. Gin tonic bijvoorbeeld. En ze hebben niet je gewone kroket met mosterd of frikandel met mayo en ketjup. Mm.. is het dan wel echt een snackbar? Ja ja, toch echt. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten