zaterdag 15 juli 2017

2 ingrediënten flatbread














Hoe minder ingrediënten hoe blijer ik wordt. Mijn budget is niet heel groot altijd dus kan ik het ok niet laten als ik dit op Facebook voorbij zie komen.

Ingrediënten:
1 cup griekse yoghurt
1 cup zelfrijzend bakmeel

Je voegt de ingrediënten bij elkaar in een kom en kneed dit bij elkaar tot een bal. Mocht hij nog wat plakkerig zijn dan voeg je gewoon nog wat zelfrijzend bakmeel toe. Als het klaar is neem je een gedeelte van het beslag en dit ril je uit tot de gewenste grote. Wel ongveer 0.5/1 cm dikte. Dit doe je dan in een warme pan met wat olijfolie opbakken tot het aan beide zijdens goud bruin is. Voila!

Ps: Door het beslag kan je kruiden doen, stukje olijven, pepertjes of wat je ook lekker lijk. Ok kan je wat kruiden in de olie doen waar je het flatbread in gaat bakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen